Monen vuoden haaveilun jälkeen sain oman talon!!!

Ystävältä ostettu hänen ensimmäinen nukkiksensa... talo menee jokseenkin uusiksi. Pienimmät huoneet ovat liian pieniä ja väliseiniä rupeaa kaatumaan kunhan saan mieheni avuksi ;) Kuvassa nukkis terassillamme ja matkalla autotalliin...

Myös ulkoapäin mietin rimoitusta ja uutta maalausta, ehkäpä mummonmökin punainen tai kartanon keltainen... katsotaan sitten kunhan tulee ajankohtaiseksi...

Ikkunoihin lisää ruutuja ja parvekettakin voisi muokata, kierreportaat ja, ja... idea tulva ei ota loppuakseen millään!

Taloon on luvassa ainakin kunnon kylpuhuone tassuammeineen, suuri tupakeittiö, pimiö ( mistähän saisi rakennettua suurenuskojeen?) on vuosien varrella putkahtanut mieleen monta kertaa ja siitä poiki ajatus pariskunnasta ja ehkäpä studio? Tyyli tulee olemaan varmaan sitä sun tätä ;) Eli vanhaan taloon muuttaneet ihmiset joilta löytyy sekää antiikkia ja uutta.

Nyt tuli kunnon piristysruiske nukkisrintamalle. Meneillään on työn alta pois saatavat hyshys minijutut. Ja aloitin myös tekemään itsekovettuvasta savesta ammetta ja lavuaaria, niitä on hiottu ja maalattu parisen kertaa, seuraavaksi lakkaa päälle. Laittelen niistäkin kuvaa myöhemmin.

Odottelen innolla sitä päivää kun tämä hitaasti mutta varmasti alkaa valmistumaan ja pääsen asettelemaan swapeista saatuja ihanuuksia yms. paikalleen. Melkeimpä toivon että olisi jo kylmä ja märkä talvi niin olisi "hyvä syy" olla sisätiloissa enemmän. Nyt on pihamaalla niin paljon hommaa että voipi olla ettei hirveästi kesän aikana kerkeä puuhamaan isompia remontteja tämän kanssa. Loman aloituksen kunniaksi läjähti juuri viime viikolla kolme tonnia kiveä pihalle ja punttisalia sen parissa riittää ;)

Aurinkoista kesää!!!