Ylioppilas kortit valmistui. Vaikka tuskaa tuotti. kävin tänään luovuttamassa verta ja se tätsä tonki ja tonki suonea vasemmasta kädestä eikä saanut. Lopulta tuikkasi oikean käsivarteen hartiavoimalla sen neulan. Sai kyllä piikkikammoni taa slisä potkua. Voipi sanoa käsitaipeet on nyt kipinä....auts. Antoi vielä mustelmavoidetta mukaan että menisi mustelmat nopeammin pois, ei tosin taida keretä lauantaihin mennessä hävitä millään voiteella. Ei muuta kun toppi päälle ja kuohua juomaan ;)

ylpprikortit002.jpg

ylpprikortit001.jpg

Punainen 3D- ruusukortti menee veljelleni ja alempi toisen veljeni avovaimolle. Kuvat on nyt hassun näköisiä , vaikka ne pienensin niin silti jostain syystä tulivat isona ja "kulmista vaan muokkasin" ne tuohon kokoon. Korteissa olevat nauhat on oikeasti ihan suorassa ;) Tosi hankalaa muuten yrittää ottaa hyvää kuvaa noista 3D-kuvista, niin että se idea niistä näkyisi.

Voisinkin haastaa kaikki blogini lukijat verenluovutukseen. Pieni vaiva ja suuri ilo jollekkin toiselle. Eikä se tämänpäivän ruhjominen lopeta miun siellä käymistä, sattuuhan niitä vahinkoja paremmissakin piireissä ;)