Meillä on jo pitkän aikaa ollut neidillä hätä kun nuket kulkee autossa ilman istuinta...  lupasin tehdä istuimen, ja tälläinen siitä syntyi...

istuin001.jpg

istuin002.jpg

Ja nuken kanssa. Vähän joutui miettimään miten tuon toteuttaa. Kun en sydänystävä ole tuon ompelukoneen kanssa. Runkona on kenkälaatikko ja pehmukkeeksi laitoin vanhaa kesäpeittoa joka on poisto listalla. Kangas on vuosia seisonut kaapissa kun kuvittelin joskus että ompelu voisi sujua (mitä ei ole sittemmin tapahtunut), ja tuota kangasta jäi vieläkin kaappiin jonkin verran... Ja nuo remelit...muistan kun n. kuukausi sitten ostin uuden pyöräilykypärän, pyörittelin vanhaa käsissäni roskalaatikon edessä ja mietin otanko ne hihnat ja lukon siitä talteen. Mutta tuumasin että enkä ota etten kuitenkaan niitä käytä ja jäävät vaan kaappiin seisomaan. Ja tässä sen taas huomaa... käyttöä olisi löytynyt!

Vielä pitäisi keksiä miten tehdän helposti riisuttavia je kestäviä nuken vaatteita...

 

Mini syys swapista.. Tiina on mukana porukassa. Eli nyt meitä on 4 yhteensä. Laittelen sähköpostia tulemaan!

 

Edit. Marisa ja  Siirisofia oli antanut tälläisen haasteen:

"Tehtävänanto: Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

Miulla on polveen asti villasukat, mustat alusvaatteet , ruskeapitkähame jossa turkooseja kukkia, turkoosipaita jossa 3/4 osa hihat, kaulakoru, sormuksia ja korviksia.

Eli hyvin tyypillinen miun kotiasu. Tämä on näköjään kiertänyt jo monilla sivuilla joten nyt en haasta ketään, saapi ottaa kuka haluaa.