Yksi kaveri tuossa kyseli että kenenkäs ystävä mie itse olin tuossa SAY1:ssä kun ei miun blogista sitä löytänyt. Mie vaan tokasin että siellä se on. Tarkistelin ja eihän sitä olekkaan...heh... Tai on jossain kommenttilaatikossa muttei selkeästi...hehe. Ettekö te olekkaan ajatustenlukijoita ;)

Eli mie olin Tanjan ystävä. Kahden lapsen äiti hänkin kuten minä :)

Nyt on sitten SAY2:nen käynnissä...kovasti olen postia kytännyt. Juossut ovelle kuin vahtikoirat kun luukku kolahtaa, muttei vielä ole tupsahtanut mitään. Mutta niinhän sitä sanotaan että hyvää kannattaa odottaa :) Omaani yritän jekuttaa parhaani mukaan... katsotaan paljastunko aikaisemmin vai en ...heh.

Joissain blogeissa on nyt ollut listausta että mistä tykkää muitten blogeista ja mitkä harmittaa niin ettei tule seurattua. Oli kirjoitusvirheitä ja tekstin selvyyttä yms. Heh... itse ainakin tunnustan kuten kaikki varmaan onkin huomanneet että miulla ei tää kirjoittaminen kauhian sujuvaa ole. Ja ystävät jotka on mesessä tietävät sen tasan tarkkaan ;) Kahdella sormella kun kirjoittaa näpyttää niin tämä on vähän tälläistä. Koittakaa kestää! Muuksi en taida muuttua ;)