Haikeudella olen katsellut muitten blogeissa toveri- vaihtoja, SAY-kierrosta yms. vastaavia. Itse en viimeeksi uskaltanut lähteä mukaan kun tuntui että kiirettä pukkaa urakalla. Ja hyvä olikin etten lähtenet, ei olisi paljoa viimeisen kuun aikana kerennyt paneutua näihin juttuihin. Ja se olisi ollut väärin muita kohtaan.  Mutta se siitä tuli että postiluukusta ei tipahda enää mitään "tosi kivaa" ...kääks!

"Jonkin verran" tulee menemään aikaa tässä syksyllä nyt remonttien kanssa. Pitkän pitkän metsästyksen jälkeen löysimme oman talon! Ja remontit siellä alkaa ensikuussa...vielä kun saataisiin vanha asunto myytyä....huih. Ihmekkös tuo että jouduin verenpaineen tarkkailuun...

 Tosi kivasta puheen ollen, jotain sentään putkahtaa...Tänään tuli nk-piirin Sannalta kuori. Mutta se odottaa avausta sitten launtaille. Samoin Seikulta sain jo paketin  kerhoillassa mutta varoitukset avauksen suhteen. Sanoinkin miehelle että pitäisiköhän hänen ottaa ne talteen ;)

Mutta nyt oli Tinkeli  laittanut kommentteihin vinkkiä ATC vaihdosta, joten pitkästä aikaa päätin lähteä mukaan tähän

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Jos ei postia muuten tule niin pitää alkaa järjestämään postia, vai mitä ;)

Leimakuva vaihtoa on kehitteillä Pamin kanssa. Ja nuo aijemman postauksen jutut leimakuvista/vaihdosta ei missään vaiheessa lopu. Joten ottakaa vaan yhteyttä jos kiinnostusta riittää vaihtoon! Koitan vaikka jossain vaiheessa ottaa kuvat kaikista leimoistani ja laittaa nille oman osion.

Huomenna koitan pakata ja laitan postiin menemään nk-piirin hattu/laukku vaihdon jutut. Pitäisi myös muutamat kortit tehdä . Hitsi että tuo työnteko hidastaa harrastuksisa. Ja jossain vaiheessa pitäisi muka vielä liikuntaakin harrastaa!