Kiireellä piti tänään väsätä synttäri kortti miehen siskolle...meinasi ihan unohtua, hups. Idea tähän pukkasi siitä kun lahjaksi tälle "bilehileelle" annamme piknik tuolin. Siis semmoinen puinen matala missä on sitten kankaasta selkänoja. (ei kuitenkaan tuollainen rantatuoli mikä kuvassa ,kait joku ymmärtää?)

 Suht kevyt ja pieni kuljettaa kainalossa piknikille mukana ;)

Minnankortti.jpg

Kartongista kortti pohja jolle Hiekkaoliivista tilatusta paperi setistä tuo puna/valkoinen kartonki ja sitten olen säästänyt lastenmuistipelin kortteja joista suurin osa on hävinnyt. Kortti on kohotettu 3D tarralla, ja tuo ankka on leikattu toisesta kortista ja kohotettu myös. Nauhaa ja kulmatarrat vielä kulmiin.

Vähän näyttää aneemiselta tuossa tuo kortti, mutta kiinnitettiin punaisella leveämmällä nauhalla vielä pikniktuoliin kiinni, joka on koivua ja beessi kangasosa.  Kokonaisuus olikin sitten oikein hyvä :)

Harmi kun en itse päässyt niihin kekkereihin tänään kun kutsu oli suoraan että ei lapsia eikä myö saatu lastenvahtia mistään . Mutta olenpahan pirteänä huomenna 6:30 auton ratissa. Mies taas vähemmän pirteänä kotona lasten kanssa ;)