Se on sitten jo Toukokuu ja tältäkin mammalta on hoitovapaa ohi ja työt alkaneet. Nopiaan se kolme vuotta vierähti! Nyt ei kummempia kätten töitten saralla ole ehtinyt. Yksi katiska lähti matkaan tänään, toivotaan että kusti polkee nopiaan niin pääsee viikonlopuksi kotiin :)

Nanna oli tuolla kommenteissa kysynyt että onko nuo katiskat metallia. Olin vastannut sinne mutta nyt huomasin että se puuttuu kokonaan se miun vastaus sieltä...mikä lie bittihirviö nielaissut sen sieltä! Eli ei ole metallia, hyttysverkosta ja rautalangasta tehtyjä ovat.

Virkkausprojekti etenee niin että nyt on 3 neliötä valmiina, kaksi viimeistä on jo peräti ohjeen kokoisia ;) Aloin vain tuossa laskeskelemaan että jo nyt lankaa on kulunut jonkin moinen määrä...ja jos meinaan oikeasti siis ihan aikuisten oikeesti tehdä siitä päiväpeiton niin kyllä tulee hintaa sille....huih.... ehkäpä tässä pitää muuttaa ajatuksia ja tehdä muutama tyynynpäällinen...kangaskaupasta jotain kivaa tikki kangasta mistä sitten se varsinainen peitto. Kaupassa jo osui silmään yksi kivan näköinen eikä ollut metrihinnalla pilattu....katsotaan nyt...

Kaksi yötä ja sitten startataan taas nukkiskerholaisten kanssa kohti Helsinkiä keskustaa Porvoon kautta ja sitten Ikean kautta kotio. Mukava lauantaipäivä luvassa taas :)