Meillä oli kolme päivää nettipimento päällä... vieroitus oireet meinasi iskeä päälle mutta onneksi oli muutakin hommaa. Tyttären 3- vuotis kahvitteluja suoritettiin jo vähän etukäteen kun viikon päästä on  menoa eikä sillon ehdi. Tytön vaatimuksena oli kissa-kakku. Ikinää en ole mitään "muotokakkuja" tehnyt, ihastellut kyllä eri blogeissa. Yritys hyvä kymmenen ja tälläinen syntyi...

kissakakut.jpg

Eli kermavaahdolla vaan pursottelin. Ei mitään muotovalioita mutta tytär tykkäsi ja sehän se pääasia, eikös vaan ;) Tuo pienempi on munaton kakku joka tehtiin yhdelle vieraalle. Hirmusesti jäi tarjottavaa yli. Olen jotenkin aina ennen juhlia hirmu huolissani ettei mikään riitä ja väsään miljoonasti syötävää..sitten saakin kutsua kahvivieraita urakalla "rääppiäisille", heh.

Isäni toi tullessaan tämän

kehto010.jpg

Eli miun lapsuus ajan nukenkehto. Täytyykin muistaa kysyä minkä ikäisenä olen sen saanut. Löysin sen vuosien jälkeen äitini vintiltä, samoin kun vanhat Tiina- kirjat! Toinen pääty oli murtunut halki, jonka isäni on nyt pyynnöstäni korjannut. Nyt odottaa operaatio hioa ja maalata uudestaan niin pääsee kehto taas leikki käyttöön.

Eilis iltana lasten nukahdettua rentouduin ja sain tehtyä nkpiirin eläin-aiheiset swappi tavarat valmiiksi viimein. Meinasi iskeä idea pula niiden kanssa.  Nyt täytyy vaan pakata ja toimittaa eteenpäin ne.

SAY2:selta sain sähköisen postikortin, jossa lupailtiin postia kaksin kappalein.  Joten postia edelleen kytätään. Missähän asti tämä ystäväni asustaa kun jo pääsiäis viikolla tuli vinkkiä odottaa postia ;) Täytyykin muistaa katsoa postileima :)