Pientä pohdintaa ja listaa meneillä olevista jutuista...

1. Ensiviikon lopulla lähtee Nk-piirin yllätys swapin tavarat. Muutamia on jo tullut. Itsellä vielä kokeilut ja pohdinta mihin sitä vielä päätyykään ;) Onneksi emona olo antaa pientä "pientä" jatkoaikaa. Ensiviikko lomaa joten heti alkaa tapahtumaan kun päätöksiä syntyy :D

2. Ja maaliskuun Nk-piirin swap pyörii jo myös mielessä aiheella käsityö...

3. Heitin myös Lc- klubissa haasteen että tehdään tilkkupeiton neliöitä Vaaka Ry:lle. Katsotaan miten siskot innostuu mukaan ;) Viimeeksi haastoin heidät apupupujen tekoon , saas nähdä saadaanko nyt mitä aikaiseksi. Itsellä puikot tuolla pöydän kulmalla odottaa että alkaisin kilkuttamaan niitä iltaisin töllöttimen äärellä.

4. Monen monta keskeneräistä asiaa odottaa mikä missäkin pöydällä tekijäänsä. Elän toivossa että kyllä niitä vielä ehtii. Eemil reppanakin on joutunut olemaan joulukuusta lähtien ihan sekaisessa kaupassa. Täytynee tehdä inventaario siihen putiikkiin. Maanjäristys ( lue muutto) aiheutti pienoista sekasortoa ;)

5. Niin ja sitten vielä kerkesin ilmoittamaan itseni mukaan ATC-materiaali- ja nukkistelu - materiaalikuoriin mukaan Titan blogiin. Eihän sitä voi uutta alkaa toteuttamaan jos ei saa inspiroivaa materiaalia...eihän?

Kankaita odottelee myös hetkeä että alkaa syntymään lisää tildaa... joten jospa tästä pikkuhiljaa alkaa taas talviunesta virkoamaan käsillä tekeminen. Mietin tuossa sitäkin että aikaa sitten lupailin arpajaisia mutta sitten se kävijälaskuri rupesi tekemään ihan omiaan ja poistin kokonaan. Eli katsotaan jos tässä kevään piristykseksi jossain vaiheessa saadaan vielä arvonta ;)