Kiitos anopin että pääsin käymään siellä! Seikku opasti meitä nojatuolin tekoon ja kuulin että tuossa Boultonin kirjan nojatuoli ohjeessa on joku viba...eli ei ihme että niillä kaavoilla tuli aika reppana tuoli aikaiseksi. Tosin ei tämäkään tuoli nyt ihan parasta A-luokkaa ole ;)

Vielä puuttuu nyöri reunasta ja jalat. Kunhan pääsen kaupoille niin hommaan ne. Meinasin tätä tuolia kello roomboxiin mutta luulen että teen vielä uuden sinne. Jospa tulisi siitä sitten parempi.

tuoli002.jpg

Lissu oli tehnyt hyvät kuvalliset ohjeet tuolin tekoon. Mukavan näköiset pyöreät käsinojat siinä. Katsotaan nyt mitä mallia kokeilen seuraavaksi.

Ja nyt on taas pikkubussi varattuna 5.5. Tätit kyytiin ja nokka kohti Helsingin nukkekotikauppoja...mukava päivä luvasssa!

Tuolin takana näkyy vähän oikeassa reunassa rakas viholliseni....ompelukone ;) Sain ommeltua uudet verhot olkkariin, enää silitystä ja ripustusta vailla. Piti pientä teippausta harrastaa että sai tuon virtapiuhan kestämään koneessa kiinni. Jostain syystä on hirmu löysä eikä meinaa antaa virtaa ellei sitä joko paina kädellä tai sitten teippaa kiinni että toinen käsi vapautuu. Onhan tuolla jo ikääkin, anopilta lainassa. Uskalla edes arvuutella miltä vuodelta se on. Pitäisi varmaan mennä kyselemään saisikohan esim. uutta virtapiuhaa tilalle. Aikas rasittava tuollaisena...