Tosin ei oma tekemiäni.... löysin ihanaa 7 veljeksen raitalankaa ja kiikutin pari kerää äidilleni toiveena polveen asti olevat villasukat. Ja sainkin tänään sukat, lyhyellä toimitusajalla ja vielä muksutkin sai omat sukat. Hyvä palvelu :)

raitasukat.jpg

Ainut vaan että tuossa miun vasemman jalan sukassa on jotain ihme pilkkuja.... langassa olevia. Ei oikein kuvassa näy mutta "oikeassa elämässä" näkyvät selvästi.... voi harmitus...eipä ne lämpöarvoa vähennä mutta ulkonäköön kyllä. Novitalle lähti asiakaspalautetta... olen aina pitänyt että seiskaveikka olisi laadukasta lankaa. Tietysti miulle nämä langat ovat suhteellisen uusi tuttavuus, olenko ihan väärässä?  Löytyy niitä "maanantai" kappaleita tietysti joka paikasta...

Samalla käynnillä sain apupupun kursittavaksi kasaan...äitee neuloi jämälangoista vielä yhden lisää. Huomenna tulee klubin naiset meille pupun täyttö talkoisiin, heitin heille haasteen tuossa aijemmin syksyllä  alkaa neulomaan pupuja. Katsotaan kuinka monta pitkäkorvaa saadaan kasaan. Pitäkäähän peukkuja että naiset ovat olleet ahkeria!

Ja vielä kerkiää pari postausta alempana olevaan "Kuvia kodistani" juttuun mukaan! Katselin kyllä kauhulla tuota sotkuisin huone- ehdotusta... oletkohan Jentsu aivan varma että haluat nähdä ;)