Uusi Vuosi vaihtui ja postilaatikkokin säilyi ehjänä ;)

Saas nähdä mitä tämä vuosi tuo tullessaan...

NK-piirin kalenterikin jo availtu loppuun. Meitähän oli 7 ja jokainen teki neljälle päivälle. Kiitokset kaikille tekijöille, ihania juttuja tuli. Itse laitoin nämä;

kalnetrioma08.jpg

-peili

-nukke

-nukkesänky ja peitto

-joulukukka

Takaisin tuli;

kalenterisaadut08003.jpg

Jentsulta; pelti, joulutorttujaja pari pyyhettä, pussillinen makkaroita,leikkeleitä yms. osto ruukku, leikkuulauta ja pari veitseä. Seikulta; kukkaruukussa, osto ruukku, pari albumia ja kiiltokuvia, kynttiläasetelma. Sannalta; pari laukkua, ketsuppipullo, pari kukkaa ruukuissaan, leikelautanen.

kalenterisaadut08005.jpg

Wiiksiltä; kirja ja silmälasit, lehtikotelo, tuoppi, mustepullo ja servetti, liinoja, tyyny ja kynsilakkapullo. Hoolta; peili ja karkki, mattoja kynttiläjalkoineen,pauling-purkki koottavaksi ja pannumyssy, joulukoristeita.

kalenterisaadut08004.jpg

Tiinalta; kalavati, lakuja ja koristeita. leikkuulauta ja veitsi. pannunalusta ja patalaput ja sitten tuli tyyny joka on puikahtanut piiloon :(.  Heliltä;  kukka-amppeli, kirjanippu ja silmälasit. liina , vatkain ja piparimuotti, tyyny.

Toivottavasti kaikki meni oikein mikä oli keneltäkin, korjatkaa jos mokasin ;)

ASKARTELURIKASTA VUOTTA KAIKILLE!

Meillä on äitini meillä jonkin aikaa ja ajattelinkin käyttää tilaisuuden hyväksi (ja hänen ompelutaitojaan) ja kaivoin nukenvaatekaavat ja kankaat esille. Jospa sitä itsekkin oppisi siinä sivussa ;)