Kaikkihan tuntee joka kodin kaverin sammutuspeiton?

sammutuspeitto007.jpg

Meille tämä kaveri muutti kun muutama vuosi sitten onnistuin sytyttämään mikron tuleen ja sen sammuttamiseen uhrattiin poppana pöydältä.... kantapään kautta oppii, niinhän se menee. Mutta "kaveri" on asustanut vaatehuoneen hyllyllä nämä vuodet. Mies on vakaasti sitä mieltä että peitteen pitäisi roikkua keskeisellä paikalla eteisessä. Selitykseksi tuli että siitä on lyhyt matka kylppäriin, keittiöön ja olkkariin, missä on potenttiaaliset syttymispaikat...totta. Mutta miun mielestä tämä on aika rujon näköinen roikkumaan kaikkien silmien edessä tämän näköisenä. Joten kypsyttelin ajatusta tehdä suojapussin joka on alareunasta avonainen " valmiina käyttöön".

Tuossa joulua ennen sain Kirsiltä Prinsessa Itkupillin nettikaupasta ihanan kuvan, minkä printtasin ja silitin kankaalle. Purjerenkaat, pitsiä ja ompelua niin tälläinen tuli

sammutuspeitto009.jpg

Tekstissä lukee: My house was clean last week, sorry you missed it

Alareunan leveä pitsi on mummo vainaani tekemää, nyt pääsee sekin keskeiselle paikalle. Hieman oli paikallisessa vanhan ajan sisustusliikkeessä myyjä kummissaan kun menin koukkua ostamamaan sillä perusteella että mahtuu sammutuspeiton renkaasta läpi, heh. Mutta löytyihän se sieltä...

Nyt enää puuttuu koukku seinästä niin pääsee "kaveri" seinälle. Joku joskus sanoi kun pohdin tätä projektia että eihän sitä sieltä löydä kun tarve vaatii... oma väki löytää ainakin. Ja enpä nyt tiedä jos tämän laittaisi piiloon siivouskaappiin tai muualle että osaisiko kukaan muu kuin oma väki sieltäkään etsiä.

Ihmettelen etten ole missään törmännyt vastaaviin. luulisi että tästä löytyisi markkinarako monelle ompelijalle. Mietin jo itse että toiselle puolelle kun löytäisi jostain jonkun ihanan vanhan ajan palokunnan mainoksen tai vastaavan niin sopisi aiheeseen todella hyvin!