Nyt on lankaa lisää. Kyselin myyjältä vähän vinkkiä ja hää sanoi että kaksi kerää pitäisi riittää kassin tekoon. Ja uutukainen huivi oli vesitihkusta huolimatta kaulassa ja kehuja sai :) Illalla puikot taas heilumaan.

Kirjakaupasta löytyi nyt sitä paperia jolle voi printata ja sitten silittää se kankaalle. Viimeisen paketin sain. Oisiko siinäkin nyt joku "buumi" menossa? Nimeltään se on Iron-on transfer paper ja hintaa oli 22e, hui kauhistus! Tosin onhan siinä 10 kpl  A4 arkkia. Eli silläkin rintamalla on sitten uutta luvassa ;) Oisi miulle kyllä se yksikin arkki näin alkuun riittänyt...

Postiin lähti taas 8 kpl ATC- kortteja... huomenna pitäisi miunkin postilaatikon kolista ja saada takaisin päin vaihtareita. Mukavaa kun saa näin itse hankittua postin sekaan muutakin kuin laskuja :)

Nukkisvaihtoon pitäisi tänään kokeilla yhtä prototyyppiä...pystyykö ideani toteuttamaan ;) Katsotaan, mitä tulee...onneksi vielä teko aikaa on. Nukkekotikerho on ensiviikolla ja sinne löysin muutamia tilkkuja jotta pääsee kokeilemaan vaatteiden tekoa nukeille.

Seuraavaksi ei mitään käsityöasiaa mutta löpisenpä kuitenkin... Tänä talvena meidän perhe on ollut ihan ihmeen tervettä. Yhtään korvatulehdusta ei ole ollut eikä pahemmin muutakaan pahempaa. Mutta silti  "pääsin" soittamaan päivystykseen viikonloppuna. Niko otti ja nielaisi muovikuulan joka sitten jäi rinnan kohdalla koskemaan...hmm... melkeen 6 vuotta menikin ennenkuin päätti tätä kokeilla... nyt sitten odotellaan ja katsellaan miten nopeasti se suoli kuljettaa "tavaraa" ulos asti. Eipä tuo kuula vielä mitään onhan se pyöreä ja helposti hulahtaa kurkusta alas jos on mennäkseen mutta tuttava perhe kertoi että heidän 4 v tyttö oli nielaissut nipsin... se se vasta varmaan mukavalta tuntuu tuolla sisälmyksissä. Oli onneksi "onnellisesti" tullut ulos kolmen päivän jälkeen. Kaikkea ne mukelot nieleekin, ei voi muuta kuin ihmetellä...