langat.jpg

Eli kauppareissulla tarttui tälläistä hyllyltä mukaan....elämäni ensimmäiset pyöröpuikot...hui! Novitalla oli kiva laukku ohje lehdessä. Heliltä sain lehden lainaan  ja heti riensin ostoksille ;)

 Anttilasta koitin Huopanen-lankaa ostaa mutta oli niin tylsän värisiä (valkoinen, harmaa ja kirkas punainen) joten menin Pyöröpuikkoon ja sieltä sain tätä  Eskimo- lankaa. Kuulema huopuu ihan yhtä hyvin kuin tuo huopanen. Luotan myyjän sanaan ja testaan. Tuosta Mellin kerästä kokeilen huivia... Oisi varmaan jostain löytynyt edullisemminkin mutta aina välillä yritän auttaa antamalla roponi pienyrittäjille. Tämänkin myyjän olen tuntenut jo Imatran ajoilta asti...jolloin hän kehysti käsitöitä. Nytkin sain varsin hyviä ohjeita vielä mukaan mitä kannattaa tehdä :)

Saas nähdä mitä tästä tulee. Mies tuossa jo totesikin että ; "mitä  ihmettä sie sitten teet kun työt alkaa ja hoitovapaa loppuu"... niinpä... sitten varmaan teen yöt käsitöitä ja päivät töitä ;)  Onneksi vielä muutama kuukausi on "armonaikaa"...