Lappeenrannan upea käsityöläisten entisöity Tasihin-talo järjesti Lahjojen-illan. Oli usemapi käsityöpiste missä pääsi kokeilemaan erillaisia kätten taitoja. Itse en lasten kanssa ehtinyt kun kahteen pisteen, töistä suoraan kun pääsin niin mentiin...

Painettiin isoja paperipusseja lahjapusseiksi vaatomuovi leimasimilla ja tehtiin pakettikortit. Toinen piste oli nuo sydämet, ovat n. 10 cm korkeita.  Vasemman puoleinen on Nikon 8v. tekemä, ei juurikaan apua tarvinnut kuin tuossa pistomallissa käännös kohdissa. Punaisen sydämen tein Nean 5v. kanssa yhdessä. Nea hoiti värivalinnan, neulahuovutuksen ja pistojen kanssa langan vedon. Mie hoin vieressä "elä pistä sormeen" ;) Sydämiin voi laittaa taakse hakaneulan, magneetin tai sitten ripustuslenkin, meillä ei vielä osattu päättää mihin nämä laitetaan.

Mukavaa oli ja menin ilmoittatumaan maanantain enkeli-kurssille samaiseen paikkaan... siitä lisää myöhemmin. Nyt en edes muista mikä materiaali oli kyseessä. minulle kuitenkin ihan uusi tuttavuus.

Muistui taas mieleen miten helppoa paperipussien koristelu olisi lasten kanssa perunaleimasimilla. Saisi kummeille ja isovanhemmille persoonalliset nyssykät aikaan.

Joulukalenteri paljastuksia luvassa lähiaikoina...