Nyt on viimein valmiina anopille 60 vuotis lahja. Ja ensimmäinen roomboxini. Ensikehujen jälkeen oli kommentti ; " hyvään kannuun reijän tehneet kylkeen" :DD, osasin kyllä sitä odotellakkin...
Boxiin oli ideana sijoittaa hänen lempiasioitaan. Lapinkoira Hetta oli ensimmäisenä ajatuksena toteuttaa, sitten tuli erillaiset kukat yms. Loppujen lopuksi huomasin että tilaa jäi uupumaan monilta asioilta mitä olin tehnyt valmiiksi, pitää tehdä itselle toinen puutarha :roll:.

Mutta tästä se kutakuinkin lähti.
kaakelit060
Mieheni poisti kannusta kyljen ja mie liimailin hajottamani kaakelilaatan pohjalle.Kyllä rautakaupassa sain pitkiä katseita kun kyselin että mitä vaihtoehtoja olisi kun ostaisin vain yhden laatan;), naapurilta sain sauma-ainetta sopivan määrän. Töitten jälkeen lopputulos oli tälläinen
Boxi056

Hetan nurkka072keinun nurkka067

Ja kun syntymäpäivälahjasta oli kyse niin pitihän se keinuun sijoittaa cooleri ja ruusukimppu. Keinun tein balsasta ja pöytätabletista. Samaa tablettia on seinässä, keinu osaan värjäsin sitä silkkivärillä.
Kuohu070

Koska kastelukannussa on korkeutta enempi kuin olisi tarvittu piti keksiä jotain yläosaankin. Tässä yläpuolelta otetussa kuvassa näkyy parru ja siinä oleva linnunpesä.
ylhäältä083

Ja tässä vielä lopullinen kokonaisuus ennen luovutusta.
valmis087

Idean tähän kastelukannuun tehdystä boxista sain Ihan Itse sivujen kautta Ripitilliltä. :p