Eli tässäpä tulee nyt kalustettua nukkekotia. Nuo itsekasattavat puiset kalusteet on osa saatuja (Kiitos Heli!), osa ostettu jo aijemmin .Saa nähdä onko kestävyys leikeissä miten hyvä. Mutta hinnalla ei ole pilattu niitä joten kestää minkä kestää ja sitten katsotaan mitä niiden tilalle ;). Osa on ostettu puuvalmiina ja osa tehty itse. Ja kuten näkyy niin paljon vielä puuttuu... pikku hiljaa keräillään...

Mutta tässä kokonaiskuva

kokonukkis.jpg

Keskellä näkyykin talon asukkaat Nalle ja Pupu, vierailevana tähtenä Niko tuo käymään oikeassa alanurkassa näkyvän ukkelin.

Lähdetäänpäs kiertoajelulle ylhäältä, eli kylpyhuoneesta

kylppri.jpg

Kylpyhuoneen matto on jo kokenut kovia ;) Tuohon käsienpesuallas sydeemiin pitäisi käydä hakemassa sitä peilitarraa, kun vaan muistaisi.

Keskikerroksessa on vasemmassa reunassa makkari jonka päätyseinä on sinivalkoruutuinen ja muut seinät vaaleaa kohoröpelöpintaa.

makkari.jpg

Siellä jo siivoillaan ahkerasti paikkoja kuntoon. Sängystä puuttuu vielä petivaatteet ja päätyäkin suunnittelin siihen. Ompelukone pitää hakea taas lainaan niin saadaan sekin. Siihen asti asukit jotuvat pärjäämään torkkuhuovan kanssa.

Makuuhuoneen vieressä sijaitsee olohuone, siellä on vaaleat ruutukuvioiset tapetit.

olkkari.jpg

Alakerrassa on keittiö, jossa nalle jo meinaakin käydä kakun kimppuun.Tapetit siellä on keltaiset (uskokaa vaan)

keitti.jpg

Ja sen vieressä eteinen, jonka tapetit ovat vaaleanlilat.

eteinen.jpg

Nukkekotihan on 1:12 kokoa. Pupu ja nalle ovat ehkä kookkaita tähän mittakaavaan mutta tällä hetkellä suurin osa huonekaluista on aika kookkaita. Esim. keittiössä oleva ruokapöydäntuoli tuntuu aika pienelle. Paljon löytyy myös vaihdoista saamiani juttuja. Tekijät varmaan bongaavat niitä tuolta ;)

Pikkuhiljaa rakennellaan ja lisäillään tätä...tällä hetkellä näyttää Nealle riittävän että  nalle pääsee pöntölle kakille, ammeeseen ja keittiöön kakkua syömään :)

Harmi kun ei oikein kuvissa näy nuo värit oikein.