Siis hömppää... mutta oli niin "hauska" piti napata Stellolta ;)

Eli mitäs tänään löytyy kassista?

-nenäliina ,huulirasva, huulikimalle ja huulipuna, tilkku vihreästä kankaasta jospa siihen löytyisi jostain sopivan väristä nauhaa, ATC-kortin pohja, sorvattuja coktail tikkuja liuta, liikuntapaikan kuntokortti (jota ei ole tullut käytettyä), monistekopio suuret käsityö lehden virkatusta peitosta toivossa että löytäisin siihen määrätyt langat jostain, mustekynä, mikä lie läpnäkyvä pieni pussi, tyttären passikuvia mitä jäi yli passihakemuksesta, kourallinen kahvinsekotus tikkuja (rosmuttu kahviloista askareteluun) ,lompakko sisältäen hirveän määrän kuitteja, kortteja ja pari hassua kolikkoa.

Ja sama juttu kuin Stellolla eli jos lähtisin nyt ulos niin puhelin menisi kassiin myös ja lauantaina  Helsingin keskustan kartta (kaksi yötä enää ;D )

Toisen "käsilaukkuni" sisältö taas... eli hoitolaukku. Nyt on pikkuhiljaa päästy tuohon perinteisen veskan kuljetukseen kun ei enää tarvia olla  tyrkyllä vaihto vaatteet tai vaipat ;)

Savetteja,laastareita, vaippa,nessuja kaksi pakettia, erikokoisia vaihtovaatteita mm. rukkaset, sukkahousut, sukkia, pikkuhousuja, paita, mekko yms. Linja-auto aikataulu, kiiltokuva, nipsi ja hiuslenkki, kakis pikaria 1:12 (täälläkö ne olikin!), kauppalappu(tositosi vanha), kalastajanlanka kerä (minkähän ihmeen takia?),kynsiviila. molempien muksujen lompakot joissa kummassakin enempi rahaa kuin omassani ;)

Tänne taas lähtöä tehdessä viskataan vielä lompakko sekä puhelin.

Mitäs muilla?

On tänne luvassa jotain järkevääkin elkää huolestuko ;) Tänään lähti postissa synttäriswappi lahja ja siitä luvassa kuvaa kunhan on avattu :)