Saatiin muksuille vaihtokasaan viimein ja kaveriksi ilmottautui Arttu melkein 4 v. Hinnaksi sovittiin 5e + "aarrelaatikko".  Meiltä lähti Artulle iso paketti koska medän lapset sai molemmat omat paketit.

lastenvaihto001.jpg

 

Nalle puhi-lehti, Cars-sarjan kyniä,kumeja yms. Puuha Pete kiiltokuvia, namia ja tulitikkurasiat  joissa toisessa eläinhahmot ja toisessa kaikkea pientä "aarretta" (niikuin meidän lapset sanoo)

Nea sai takaisin; korusetin(joka kasataan huomenna) , kimaltavia kiiltokuvia, namia ja laatikosta paljastui tarroja ja nukkekotikokoinen kassi, joka heti kiikutettiin nukkikseen :)

lastenvaihto003.jpg

 

Niko sai takaisin; legojutun(jonka halusi kasata saman tien), tarroja ja namia ja laatikosta tarroja ja sotilashahmo

lastenvaihto002.jpg

 

Voi että oli lapsilla kova odotus ja iloa kun paketeista paljastui juuri sitä mistä he tykkäävät. Eikä äiti saanut mitään omaa kuorta ;) Kuten jo huomaisttekin tässä vaiheessa ettei kuvia näy, arvatte varmaan syyn...kameran purku piuha taas hyvässä tallessa ;) , kuvia luvassa kun piuha löytyy. Pitäisi laittaa kuvasarjaa myös pihalla tapahtuneesta projektista, liittyy puuhun, naamioverkkoon ja köysitikkaisiin ;)

Tänään saatiin uusi ulko-ovi paikalleen ja puoli tuntia sitten kävi lukon asentaja, ja kellon aika on aivan oikein ;) Mutta saatiinpahan ennen yötä ovi kiinni.

Hyshys- juttuja tulee pikkuhiljaa nyt odotellaan kuivumista välillä...